• Nieuws

Op zoek naar een uitdagende baan in het onderwijs? Fulltime of parttime, als leerkracht in de onderbouw, middenbouw of bovenbouw? Als vakleerkracht bewegingsonderwijs of intern begeleider? Op een buurtschool of op een gloednieuw kindcentrum? In Amsterdam, Duivendrecht, Muiden, Landsmeer of in Badhoevedorp? Bekijk het overzicht van onze vacatures!

Waarom kiezen voor een ASKO school?

Bij ASKO scholen vinden we jouw ontwikkeling belangrijk! Daarom bieden wij vele trainingen aan en krijg je diverse opleidingsmogelijkheden. Ook kan je begeleiding krijgen van een coach die je ondersteunt en uitdaagt. Werken bij de ASKO betekent niet dat je perse jaren op dezelfde school dezelfde functie blijft vervullen. Integendeel, het is normaal dat je na verloop van tijd je talenten elders binnen ASKO kunt inzetten. Dat is niet alleen goed voor ons onderwijs maar ook voor jou en jouw ontwikkeling. 

Meer weten over wat wij jou te bieden hebben? Op onze website staan alle voordelen op een rijtje! Ook vind je er video's van misschien wel toekomstige collega's. 

Aanbod vacatures ASKO

Benieuwd naar onze vacatures? 

FB leerkrachten talentenpool copy

Bekijk ons vacature aanbod

Volg jij ons al?

Volg ons op Linkedin