• Nieuws

Met drie video's, waarin ASKO-collega's vertellen over Werkplezier, Ontwikkeling en Diversiteit binnen ASKO scholen, willen wij enthousiaste mensen aanspreken die een baan in het basisonderwijs in Amsterdam e.o. ambiëren. Ben jij leerkracht, zij-instromer of wil je in onze Talentenpool aan de slag? Bekijk wat wij jou te bieden hebben!

Werken bij ASKO scholen

Op onze 'Werken Bij'-pagina delen we de voordelen van het werken op een ASKO school. Dit is ook de plek waar de komende tijd de video's gedeeld gaan worden. De eerste video, over werkplezier, is vandaag live gegaan. Voor de video's is gefilmd op twee ASKO locaties, te weten de Lukasschool en Kindcentrum Muiderkring. Aan de campagne, die naast video's uit korte filmpjes en foto's bestaat, werkten zes ASKO-collega's mee. We zijn Ella, Saskia, Amal, Jasper van O., Gerlanda en Jasper S. dankbaar voor hun medewerking. Mooi om hun verhaal te zien en horen!

Werken in het (basis)onderwijs

Op deze website vind je het actuele aanbod van vacatures. Open sollicitaties kun je sturen naar solliciteren@askoscholen.nl.

Bekijk onze vacatures

 

 

Toon alle afbeeldingen

Volg jij ons al?

Volg ons op Linkedin