• Nieuws

Vorige week is er weer een Talentenpoolbijeenkomst gehouden op het ASKO bestuurskantoor. Voor onze Talentenpoolers (invallers bij de ASKO) is er tweemaal per jaar een samenkomst met het team, de poolbeheerder en de leidinggevende.

Doel bijeenkomst Talentenpool

De samenkomst heeft als doel verbinding, elkaar ontmoeten en om ervaringen te delen. Afspraken worden weer opgefrist en nieuwe aanvragen van scholen worden besproken.

Functioneringsgesprekken

Vorig schooljaar is gestart met de ambitiegesprekken en deze bijeenkomst stond in het kader van het waarderend en collectief functioneringsgesprek. De Talentenpoolers evalueerden hun PAS (Persoonlijke Afspraken Set) met elkaar en maakten enthousiast nieuwe plannen. Nieuwe collega's in de pool maakten hun PAS. Er was, zoals altijd, weer tijd voor ontwikkeling, veel gezelligheid, een hapje, drankje en cadeautje als dank voor ieders inzet op onze scholen.

Flexibibliteit en mobiliteit Talentenpool

Er is veel ruimte voor flexibiliteit en mobiliteit in de pool, jaarlijks stroomt een aantal poolers door op een vacature van de scholen en vice versa. Heb jij interesse in een flexibele baan in het onderwijs? Lees dan meer over de Talentenpool en neem (vrijblijvend) contact op met Astrid ter Meulen of Astrid Hoeksma.

Meer over de Talentenpool

Volg jij ons al?

Volg ons op Linkedin