• Nieuws

Deze week is het de Nationale Vitaliteitsweek. Het doel van deze week is om werknemers bewust te maken van het belang van de eigen vitaliteit.

Bij ASKO scholen hebben wij oog voor de vitaliteit van onze medewerkers. Elke medewerker heeft toegang tot EasyFit4all, een online platform met sport-, kook- en ontspanningsprogramma's. Ook is er voor elke medewerker ASKO School: een rijk aanbod aan trainingen en cursussen gericht op niet alleen vaardigheden en vakkennis, maar ook op bijvoorbeeld stress-, time- en energiemanagement.

Onze interne coaches zijn onder andere gespecialiseerd op het gebied van werkgeluk en energie. Zo is er volgende week, op de Dag van de Leraar, voor alle ASKO-medewerkers de workshop 'Van werkdruk naar werkgeluk', waarin je leert wat de definitie van werkgeluk is, de bijbehorende theorieën en hoe je zelf meer regie kan pakken op je energiemanagement.

Lijkt het jou wel wat om bijvoorbeeld volgend jaar met ons naar de finish van de Dam tot Damloop te rennen? Bekijk onze vacatures, ga voor vitaliteit, kom werken bij ASKO!

 

 

Volg jij ons al?

Volg ons op Linkedin