De Ouderraad

​​De Ouderraad heeft sinds 2015 een wisseling van de wacht gehad en bestaat momenteel uit: Michiel Bonte (voorzitter & penningmeester), Kim Smeets, Desiree Weber, Mascha Loomans en Miriam Blok (namens school). Uiteraard zijn we altijd op zoek naar versterking dus als je interesse hebt, meld je aan via het email adres van de OR van de Willibrord: willibrordor@gmail.com.

Sinds het begin van het schooljaar 2015 is er hard gewerkt aan een aantal nieuwe initiatieven van de Ouderraad die hieronder kort worden omschreven.

Wijziging van ouderbijdrage­ inning
Voor de inning van de ouderbijdrage zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met ClubCollect. Het doel van de samenwerking met ClubCollect is enerzijds dat het innen van de ouderbijdrage ons minder tijd en energie zal kosten. Maar een groot voordeel is ook dat u gespreid kunt betalen en dat u uw gegevens makkelijker kunt wijzigen en wij vervolgens altijd met een up-to-date adressenbestand kunnen werken. Wij hopen dat u ons ondersteunt met deze nieuwe werkwijze die ook al veel wordt gebruikt op diverse sportverenigingen zoals AHC IJburg. Meer informatie over de werkwijze van ClubCollect kunt u vinden opwww.clubcollect.com of u kunt contact zoeken met Michiel Bonte (willibrordor@gmail.com)

Evenementen en activiteiten
Dit schooljaar zijn er al weer een paar evenementen georganiseerd zoals het Sinterklaasfeest en de Kerstborrel. Ook hebben wij de leerkrachten verrast met een waarzegster tijdens “De dag van de leerkrachten”. Deze evenementen zijn succesvol afgesloten dankzij de hulp van een aantal fantastische vrijwilligers die zich namens de ouderraad en samen met school hebben ingezet om bijvoorbeeld boodschappen te doen, de school te versieren en alles achteraf weer op te ruimen.

 
Willi Parents Team Party
De WPTP in Blijburg was vorig jaar in 2016 een groot succes! De feestcommissie beraadt zich momenteel op een nieuwe WPTP in het voorjaar van 2017…​

Facebook pagina ouderraad
Om op de hoogte te blijven van de diverse evenementen en activiteiten die er vanuit de ouderraad in samenwerking met school worden georganiseerd kun je ons volgen op Facebook. De Facebook pagina heeft puur een informatief karakter en is niet bedoeld als platform om onderling op elkaar te reageren.