Naschoolse opvang

​​​​Naschoolse opvang binnen ons gebouw
Partou BSO biedt naschoolse opvang aan kinderen van 4 t/m 6 jaar en is gevestigd in het schoolgebouw van de Willibrord. Ze hebben twee grote lokalen en maken tevens gebruik van de buitenspeelplaats en de theaterzaal.

Partou BSO bestaat uit twee groepen van maximaal 20 kinderen per dag per groep onder begeleiding van 2 pedagogisch medewerkers. Tijdens de opvang kunnen kinderen deelnemen aan naschoolse activiteiten en cursussen of zich vermaken in een van de vele speelhoeken.

De groepen zijn verticaal ingedeeld. Er wordt nauw samengewerkt tussen de groepen onderling en met andere buitenschoolse locaties van Partou op IJburg. Hierdoor kunnen kinderen gemakkelijk van de ene naar de andere groep en gaan ze regelmatig met veel plezier op visite ‘bij de buren’.

Loop gerust eens binnen of maak een afspraak voor een uitgebreide rondleiding. Meer informatie over Partou BSO vindt u op www.partou.nl

Naschoolse opvang buiten ons gebouw
IJburg kent meerdere organisaties die Naschoolse opvang aanbieden. Alle organisaties komen de kinderen gewoon bij de school afhalen. Enkele voorbeelden zijn o.a.: Small Society, Kindervilla, Unikidz,, BSO ’t eilandje en De kleine Wereld.

Opvang tijdens studiedagen

S.E. Dag – dé leukste evenementen op studiedagen
Sinds kort werkt de Willibrord samen met de S.E. Dag. Meestal zijn basisscholen dicht tijdens studiedagen en de leerlingen vrij. S.E. Dag (Studie Evenementen Dag) organiseert op deze dagen een leuke en leerzame evenementen dag op school, waar ouders hun kind(eren) voor kunnen opgeven. Dat zijn twee vliegen in een klap: ouders brengen hun kinderen tijdens studiedagen gewoon naar school én de kinderen hebben een te gekke dag! Meer informatie? Kijk eens op de website www.sedag.nl.

 
Opgeven kan altijd via school of via de website. Klik hier voor een inschrijfformulier Inschrijfformulier-Willibrord.pdf, deze kun je inleveren op school.

 
Verlengde schooldag
Verlengde schooldag activiteiten
Op de Willibrord streven we er naar dat iedereen op school het beste uit zichzelf haalt en gaan we er van uit dat iedereen over talenten beschikt. Wij vinden het belangrijk dat kinderen deze talenten kunnen ontwikkelen. Sinds een aantal jaar bieden we kinderen hier op school daarom naschoolse activiteiten aan.

Leerlingen van onze school kunnen na schooltijd aan verschillende activiteiten meedoen zoals: drama, dansexpressie en textiele werkvormen De activiteiten vinden plaats in de school. Ze beginnen vlak na schooltijd en duren ongeveer een uur. De ouders betalen hier een kleine bijdrage voor.

 
Via de nieuwsbrief worden de ouders en kinderen geïnformeerd. Kinderen kunnen zich daarna inschrijven.

Een activiteit wordt wekelijks gegeven gedurende een periode van ongeveer 6 à 8 weken.

 
Voorschool team Zwanebloemlaan binnen ons gebouw
Partou verzorgt bij ons de voorschool. Dit is fijn omdat de kinderen in een veilige, vertrouwde omgeving zitten. Als ze hier op de voorschool zitten stromen ze makkelijk door naar de basisschool. Ze kennen de school en hebben meestal broertjes en zusjes die al op school zitten. Samen ondernemen we ook activiteiten met de voorschool, zoals feesten, rondleidingen en de schoolfotograaf. Kom gerust eens een kijkje nemen! Opgeven gaat via www.partou.nl. Locatie Zwanenbloemlaan.​