De Pool wordt de Alan Turingschool

​Basisschool De Pool zal per 1 augustus volledig opgaan in de nieuwe Alan Turingschool.
​Zie het nieuwsbericht hiernaast.


Welkom op de website van De Pool, een gemengde basisschool met bovengemiddelde onderwijskwaliteit, in het centrum van Amsterdam.
Basisschool De Pool is een fijne school met een levendige én rustige sfeer. Het is een school die midden in de buurt en de maatschappij staat, waar iedereen zich welkom voelt en waar je mag zijn wie je bent. Wij zorge​n ervoor dat elk kind zich optimaal kan ontwikkelen. 
Wij geven Ontwikkelingsgericht Onderwijs (OGO). Door met de leerlingen aan steeds nieuwe, boeiende thema’s uit de echte wereld te werken, ontstaat er plezier voor leren. In ons onderwijs vinden wij de leerlijnen en resultaten net zo belangrijk als de sfeer, het samenwerken en het werkproces. 
De Pool is ook een Brede School. Naast de Voorschool, voor kinderen vanaf 2 jaar, en de buitenschoolse opvang is er een uitgebreid aanbod van naschoolse activiteiten. Wij hechten veel waarde aan de betrokkenheid van de ouders in en buiten de groep. Er is een ouderkamer waar inloopochtenden, ouderactiviteiten en cursussen worden georganiseerd.​ ​​

 

 Activiteiten

Er zijn geen items die kunnen worden weergegeven in deze weergave.

 Aanmelden op onze school


 Nieuws