Een bruisende school voor uitdagend leren

Een fijne sfeer, een heldere visie op onderwijs, een goed pedagogisch klimaat, betrokken leerlingen en bevlogen leerkrachten. Daar staat Basisschool De Achthoek voor.

Op De Achthoek dagen leerkrachten de leerlingen uit om nieuwsgierig te zijn, vragen te stellen, te ontdekken, te leren en te doen. Binnen de veilige leeromgeving van de school bereiden wij hen voor op hun toekomst als wereldburgers. Dit doen we vanuit de visie van Ontwikkelings Gericht Onderwijs. Leerlingen krijgen de ruimte om hun persoonlijkheid te ontwikkelen en hun talenten te benutten. Samen met ouders geven we hen een stevige basis.

De Achthoek is gevestigd in het Oostelijk Havengebied in Amsterdam. Op deze website vind je onder andere informatie over onze visie en onderwijs, nieuws uit de groepen en van de school en praktische informatie. Kort en krachtig, want een uitgebreide toelichting staat inde schoolgids. Heb je vragen, wil je een informatiemoment bijwonen of je kind aanmelden? Dan kun je ons altijd bellen of mailen.


 Activiteiten

mei
25-5-2018Schoolreisje gr 5 en 6 Drievliet
28-5-201808:00Maandag 28 t/m donderdag 31 mei Avondvierdaagse
28-5-201809:30Maandag. ASKO- sportdag groepen 8
30-5-2018Nieuwsbrief 18
juni
1-6-2018Schoolfotograaf

 Nieuws

 Aanmelden op onze school