Bijgeluiden 9 april

  • Gemaakt op: 9-4-2018 00:00
  • |
  • Gewijzigd op:
  • |
  • Geplaatst door: Cathy Vos
  • |
  • Auteur:  
  • |
  • Fotograaf:  

Agenda 9 april 2018

Maandag 9 april
Weekopening 3 KB

Vrijdag 13 april
Weeksluiting in de groepen

Maandag 16 april
Weekopening 3OB

Dinsdag 17 april
Start eindtoets 8e jaars
Schoolreisje kleuterbouw

Donderdag 19 april
laatste dag eindtoets 8e jaars

Vrijdag 20 april
Weeksluiting in de hal

Maandag 23 april
Weekopening 1KB

Dinsdag 24 april
Sportdag Kleuterbouw

Donderdag 26 april
1OB en 3 OB naar Tropenmuseum

Vakantie van
27/4 t/m 13 mei
Meivakantie alle kinderen vrij!

Maandag 14 mei
Weer naar school

Voor in de agenda:
Vrijdag 29 juni Ouderfeest!! Wij hebben inmiddels nieuwe bandleden gevonden!
 
Ouders gezocht voor de avondvierdaagse 
Al ruim 30 jaar loopt de Biënkorf mee met de avondvierdaagse. Dit jaar zal die van 4 juni tot en met 7 juni zijn. Omdat twee ouders dit jaar voor het laatst de avondvierdaagse meehelpen organiseren zijn wij op zoek naar twee tot drie ouders die dit jaar ingewerkt worden en vanaf volgend jaar dit evenement mee organiseren. Wij zijn op zoek naar in iedere geval één ouder met gevoel voor richting en die kaart kan lezen. Met z'n vijven is het echt niet veel werk, heel gezellig en heel veel kinderen weten wie je bent. Ook als je niet alle dagen kan meelopen ben je van harte welkom in de organisatie. Heb je interesse of wil je iets meer weten over taken, tijdsinvestering of misschien iets anders neem dan gerust contact met ons op.
Merith (06-40076391), Menno, Ruth en Karin

Verhuizing van kinderen
Dringend verzoek aan ouders die gaan verhuizen of van plan zijn te gaan verhuizen. Graag melden bij de groepsleider en bij Cathy via mail:
c.vos@askoscholen.nl

 Gevonden kleding
Alle kleding die in school blijft liggen kunt u vinden in de kamer van Tilly, rechts naast de trap bij de hoofdingang!                       

Herhaalde oproep!
Ouderbijdrage 2017-2018
Veel ouders hebben inmiddels de ouderbijdrage betaald. Het zou fijn zijn als ouders die nog niet betaald hebben dit z.s.m. gaan doen, zodat het geld besteed kan worden aan de vieringen die geweest zijn en er aan staan te komen. Denk hierbij ook aan de schoolreisjes voor kleuter- en onderbouw!
U kunt de bijdrage van € 42,- overmaken naar de rekening van de Ouderraad. Het rekeningnummer is:NL54 INGB 0004 5799 70 t.n.v. Financieel comité Biënkorf, o.v.v. de naam en groep van uw kind.
U kunt het bedrag ook contant betalen bij Cathy.

Trakteren op school
Wij willen u er dringend op wijzen dat wij op school willen dat er "gezonde en lekkere" traktaties worden uitgedeeld door de jarige kinderen. Dit betekent dat er geen snoep wordt uitgedeeld en zeker geen lolly's! En houd het bij één traktatie, dus niet ook nog een cadeautje erbij! In de koffiekamer liggen boeken met ideeën voor gezond en lekker trakteren, u kunt ook kijken op: www.gezondtrakteren.nl of www.gezonde-traktatie.nl Dit geldt ook voor de traktaties voor de groepsleiders!
In elke groep is de traktatiewijzer aanwezig vraag het even aan de groepleider!

 Word vriend van het Zoemertje!
Om deze schoolkrant te kunnen blijven maken hebben we uw steun nodig! Door vriend van het Zoemertje te worden voor 10 euro per jaar, kunnen we de vaardigheden van de kinderredactie vergroten d.m.v. workshops en excursies. Hiermee help je de school ook met de financiering van de drukkosten van het blad. Je kunt je donatie overmaken op rekening
NL90 INGB 066.26.97.162 t.n.v. St. KBA inz. Biënkorf
o.v.v. vriend zoemertje 2017-2018

 

 


Foto's

Video's

Meer informatie