Kinderopvang

​​​​Voor St.Augustinus bestaat de Kinderopvang uit:

  1. voorschoolse opvang (VSO) 
  2. tussenschoolse opvang (TSO)
  3. buitenschoolse opvang (BSO)

1. Voorschoolse opvang
De VSO wordt uitgevoerd door Partou kinderopvang op locatie Dorpsstraat 50-52 (voorheen Tsarenkroon). De VSO is op schooldagen geopend van 7.30 tot 8.30 uur. Partou draagt er zorg voor dat de kinderen tijdig op school aanwezig zijn.
 
2. Tussenschoolse opvang 
De TSO is op schooldagen geopend van 12.00 tot 12.55 uur. De kinderen eten met vrijwilligers in het lokaal en gaan dan buiten spelen. Bij slecht weer bieden de vrijwilligers alternatieve activiteiten. Om 12:55 uur gaan de kinderen onder begeleiding terug naar hun schoolklas en neemt de groepsleerkracht de verantwoordelijkheid weer over.
 
De coördinatie van de TSO wordt georganiseerd door Partou kinderopvang. De coördinator in de school is Shelly von Mauw. Zij is het aanspreekpunt op dinsdag en  donderdag van 11:45 tot 13.10​​​ en is te bereiken via haar mailadres teambsodorpsstraat50-52@partou.nl
​​
3. Buitenschoolse opvang 
Er zijn in Landsmeer en omgeving verschillende mogelijkheden voor naschoolse opvang. Ouders zijn vrij een eigen keuze te maken.
St.Augustinus heeft een convenant afgesloten met Partou Kinderopvang voor BSO. 
 
Partou aan de Dorpsstraat 50-52 is een gloednieuw centrum met een ruime opzet, betrokken pedagogisch medewerkers, ’t Twiske als achtertuin, mogelijkheden tot timmeren, koken, chillen, theaterspel, knutselen, tuinieren, gezelschapsspel en computeren / Wii’en. Er is een speciale ruimte voor de oudere kinderen met een eigen dakterras. De kinderen hebben een duidelijke stem in zoveel mogelijk zaken (kinderparticipatie), worden positief benaderd en houden een digitaal bestand bij over hun avonturen op Partou dorpsstraat. De pedagogisch medewerkers zijn altijd actief met hen bezig  en gaan vaak op pad. Klik hier voor meer informatie.
 
Het ophalen van de kinderen van school gebeurt te voet. Van school naar de opvang is het ongeveer vijftien minuten lopen. Er loopt één pedagogisch medewerker mee per tien kinderen, op basis van richtlijnen voor het ophalen en lopen die met de kinderen zijn opgesteld door Partou.
Er zijn verschillende contract vormen mogelijk. Partou denkt graag mee over de voor u beste contractvorm. Incidentele opvang is ook mogelijk!
 
Openingsdagen en tijden Dorpsstraat: 
Maandag          15.00 – 18.30 uur 
Dinsdag            15.00 – 18.30 uur
Woensdag       12.00 – 18.30 uur
Donderdag     15.00 – 18.30 uur 
Vrijdag              12.00 – 18.30 uur 
Tijdens schoolvakantie of studiedagen is de BSO open van 8.30-18.30 uur. Voor kinderen die een VSO contract hebben zijn wij open vanaf 7.30 uur.

Partou Kinderopvang heeft in Landsmeer nog een locatie voor buitenschoolse opvang.

  • BSO Zonnedauw (Zonnedauwstraat 2-4, Landsmeer) is een centrum voor 4- tot 12-jarigen met een unieke tuin.

Voor een rondleiding op locatie kunt u bellen voor het maken van een afspraak:
  • BSO Dorpsstraat (020) 410 68 00
  • BSO Zonnedauw  (020) 482 22 55
Meer algemene informatie over Partou Kinderopvang:​
Website  www.partou.nl

Klantenservice van Partou is bereikbaar: