St. Antoniusschool Amsterdam-Centrum

​​​​​​​​​​​​W​elkom op onze website

De Sint Antoniusschool is een fijne buurtschool voor basisonderwijs,  gevestigd in een mooi gebouw aan de Lastageweg in Amsterdam Centrum, dicht bij de Nieuwmarkt. De school heeft een enthousiast tea​m, dat naast goed onderwijs een breed scala van culturele en maatschappelijke activiteiten aanbiedt. 

De school heeft als doel de kinderen, rekening houdend met de mogelijkheden van elk kind, een stevige basis te geven om kritisch en zelfstandig de maatschappij in te gaan.

Naast de leslokalen heeft ons gebouw ook  lokalen voor handvaardigheid, een computerlokaal, een kleine gymzaal voor kleuterbewegingsonderwijs en een aula voor kleine voorstellingen.

Er is een uitgebreide schoolbibliotheek met documentatiecentrum en een podium voor muziek- en toneelactiviteiten. Door de school heen zijn er werkplekken met moderne computers die gebruik maken van een professioneel netwerk. 

De gymnastiekzaal voor de midden- en bovenbouw is aan de overkant van het schoolplein. Buiten is er een omheinde speelplaats met overdekte zandbak en voor de school een autovrij speelplein met klimtoestellen.​

 Activiteiten

september
18-9-20171e oudergesprekken t/m 22 september
oktober
4-10-2017Kinderboekenweek
19-10-201709:30informatieochtend voor nieuwe ouders
20-10-2017studiedag, alle kinderen zijn vrij
23-10-2017herfstvakantie t/m 27 oktober

 Aanmelden

​​Youtube 5.jpg  ​