Het Satellietje nr. 33

  • Gemaakt op: 12-6-2017 00:00
  • |
  • Gewijzigd op:
  • |
  • Geplaatst door: Anja Vredevoort
  • |
  • Auteur:  
  • |
  • Fotograaf:  

Nieuwe baan

Het is alweer negen jaar geleden dat ik op de Satelliet kwam werken. Negen jaar, waarin ik met veel plezier gewerkt heb in groep 3, 5, 7 en 8 en in het laatste jaar groep 6. De laatste twee jaar heb ik niet alleen les gegeven, maar ook les gekregen: ik heb een studie Onderwijskunde gevolgd. Hoewel ik die nog niet helemaal heb afgerond, heeft hij al wel geleid tot een nieuwe baan: na de zomervakantie begin ik als adjunct-directeur op de Jozefschool in Muiden. Hoewel ik natuurlijk uitkijk naar een nieuwe uitdaging, vind ik het erg jammer om de Satelliet te verlaten. Ik heb met heel veel plezier gewerkt met collega’s, vrijwilligers, ouders en uiteraard de kinderen. Ik wil iedereen daarvoor heel hartelijk bedanken. Ik zal jullie missen!

Monique Out

Wat een feest!

We kijken terug op een geweldig eindfeest. Het weer was prachtig en de optredens nog mooier. Na de opening van Astrid ter Meulen hebben we genoten van de optredens van de groepen 1-2. Daarna waren de andere groepen aan de beurt. De jury die bestond uit Doritha de Koning, Petra van Urk, Manno en Ryan uit groep 8, zij hadden een leuke maar zware taak. Want wat hebben we een talent op de Satelliet! Uiteindelijk is het toch gelukt om een top drie aan te wijzen. Op de derde plaats zijn de jongens en Roxy van groep 3a met een breakdance act geëindigd. Op de tweede plaats kwamen Sanne, Leanne en Yesni met het zingen/dansen op het liedje Energie van Ronnie Flex. En de eerste prijs ging naar Lanja , Demi, Senna, Nadia, Bo, Fay en Dannylyn van groep 4b die ook op het lied Energie van Ronnie Flex hebben gezongen en gedanst.

Naast alle optredens heeft iedereen zich prima vermaakt met de leuke activiteiten die er op het plein te doen waren. Naast de vaste activiteiten kon je dit jaar ook raden hoeveel snoepjes er in de snoep pot zaten. Wie er het dichtst bij het goede aantal zat heeft de snoep pot gewonnen. Er zaten 744 snoepjes in de pot. De winnaar is Ramiro uit groep 3A. Hij zat met 743 het dichtste bij het juiste aantal. Het was weer een geweldig dag en dit had niet plaats kunnen vinden zonder alle hulp. Daarom willen we alle hulpouders, meester Henk, de OR ouders en Saskia enorm bedanken voor hun inzet. Groetjes de eindfeest werkgroep

Zeilkamp 

De groepen 8 zijn vanaf vandaag t/m donderdag op zeilkamp. Vanaf deze plek willen wij de leerlingen, begeleiders, zeilinstructeurs en leerkrachten een hele fijne zeilweek toewensen.

Eindgesprek

Op woensdag 28 juni, donderdag 29 juni en dinsdag 4 juli vinden de eindgesprekken plaats. U ontvangt, een dezer dagen, per mail van de leerkracht de uitnodiging voor het gesprek met de datum en het tijdstip waarop u wordt verwacht. Mocht u op de dag en tijdstip waarop u bent ingedeeld niet kunnen, neemt u dan contact op met de leerkracht voor een andere afspraak.

Formatie leerlingaantal

Wij zijn momenteel druk bezig met de formatie en ons leerlingaantal voor komend schooljaar is daarvoor ook van belang. Mocht u nu al weten dat uw kind na de zomervakantie niet meer bij ons op school terugkomt in verband met een verhuizing, geeft u dit dan zo spoedig mogelijk door bij de administratie én de leerkracht van uw kind. Alvast bedankt.

Jarigen

De jarigen van vorige, deze en volgende week zijn: Mohammed Guellai, Melanie Vellinga, Ratna van Laar, Michelle Tas, Chanien Louiszoon, Nena Mallo, Jayden Dissel, Shayne Codrington, Aneiran Kakal, Jozef Tomma, Leandro Vos-Coronato en Davey Roele, Jeremy Wolf, Tiana Djuranovic, DJ de Vries, Bridget Duarte Pagaime, Eva Wijono, Gaby Wijono, Sama Ibrahim, Lanja Saeed, Casper van Dijk, Rayan Banani, Nynke Meijer en Maikel Smit. Allemaal van harte gefeliciteerd.

Junivakantie

Volgende week, vanaf maandag 19 juni t/m vrijdag 23 juni, zijn de leerlingen vrij i.v.m. de junivakantie. Maandag 26 juni gaan wij verder met de allerlaatste weken van dit schooljaar.

Met vriendelijke groet,

Namens het team,

Astrid ter Meulen


​nieuwe baan, wat een feest, zeilkamp, eindgesprek, formatie leerlingaantal, jarigen, junivakantie. 

Foto's

Video's

Meer informatie