Groep 1-2A

​​​​​​​​​​​​​​Hallo allemaal!
Welkom in groep 1-2 a

Wat doen we in de klas?
Elke dag starten we gezellig in de kring. Van 8.20 tot 8.30 uur kunnen onze ouders een boekje met ons lezen. In onze groep wordt thematisch gewerkt. Wij hebben hoeken in de klas waar we spelenderwijs spelen en leren met elkaar. In de klas hebben we ontwikkelingsmateriaal. Dit zijn spelletjes die we zelfstandig of samen met de juf kunnen spelen.

Om zelfstandig te leren werken, oefenen we met het stoplicht en de time-timer. Twee keer per week, op dinsdag en donderdag, hebben we gym in het speellokaal. Hier doen we allerlei bewegingsspelletjes en klimmen en klauteren op de gymtoestellen.

We vinden het belangrijk dat iedereen met plezier naar school gaat daarom hebben we ook regels in de klas. Deze hangen bij het binnenkomen van de klas We hebben tweewekelijks een 'letter van de week' en het zou fijn zijn als de kinderen spullen meenemen die we dan in de doorzichtige lettermat kunnen doen. Zo zijn de kinderen ook thuis actief bezig met de letters. Daarnaast is materiaal dat aansluit bij het thema ook altijd welkom.

Groetjes 1-2 A​​​​​​


 Nieuws uit de groep