Naschoolse opvang

​​​​​​Kind & Co

Kind & Co verzorgt in Duivendrecht en Ouderkerk aan de Amstel opvang voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Kind & Co is een betrouwbare dienstverlenende organisatie. De A.Bekemaschool en Kind & Co hebben met elkaar samenwerkingsafspraken gemaakt zodat de overgang tussen buitenschoolse opvang en school zo klein mogelijk is voor ouders, kinderen en medewerkers. Op de buitenschoolse opvang kunnen kinderen samen spelen, ontdekken en leren. Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen manieren in zijn eigen tempo. Ouders kunnen hun aandacht op iets anders richten (werk, studie of andere activiteiten).

Naast een praktische reden om een kind naar de opvang te brengen zien wij ook een grote meerwaarde voor het kind. Binnen de buitenschoolse opvang liggen er kansen voor een kind om hetgeen te leren waar het aan toe is. Om op ontdekking te gaan in een veilige en vertrouwde omgeving, om andere kinderen te leren kennen en te oefenen met sociale vaardigheden.

 
Medewerkersr zorgen ervoor dat er uitdagende activiteiten geboden worden welke samen met de kinderen bedacht worden. In schoolweken zullen de activiteiten uitdagend zijn en vrijblijvend, kinderen hebben er immers al een schooldag opzitten. In de vakantieweken is er ruimte om het aanbod aan activiteiten groter op te zetten, er wordt dan gewerkt in thema’s (bijvoorbeeld de modderdag) en er staan regelmatig uitstapjes op het programma.

 
Voor meer informatie kunt u klikken op de link: https://www.kmnkindenco.nl/tso/
Natuurlijk bent u ook altijd welkom om te komen kijken!

 
Klik hier voor een aanmeldformulier.​