• Nieuws

Op veel ASKO scholen zijn vrijdag 24 april de Koningsspelen gehouden

​Veel leerlingen konden ook weer genieten van het uitgebreide koningsontbijt.
Het weer werkte gelukkig mee, dus veel activiteiten en spelletjes konden in de buitenlucht worden gehouden.

Op de St. Jozefschool in Amsterdam vermaakten de kleuters zich o.a. met estafette-steppen en frisbeegooien. Op de Archipel is buiten gedanst en gesport.

Op de Saffier werden veel spelletjes gedaan in de nabijgelegen sporthal.

Op de Lidwina is de dag geopend met een gezamenlijke ‘Koningsdagdans’en hebben zij het koningsontbijt omgezet naar een koningslunch voor leerlingen én ouders, dat betekende een lunch voor 600 personen in de buitenlucht, heel erg gezellig.

‘Energiedans’ erg populair
Dit jaar werd door veel scholen de zogenaamde ‘energiedans’ uitgevoerd, speciaal bedacht voor deze dag. Op de St. Antoniusschool is na het koningsontbijt op de Nieuwmarkt de gezamenlijke energiedans gedaan. Ook op de Plesman in Badhoevedorp is gezamenlijk ontbeten, de ‘energiedans’ gedaan en veel gesport, lekker buiten. Ook op de Mgr. Bekkersschool is buiten door alle leerlingen gedanst, dat leverde mooie taferelen op.

De leerlingen van de Avonturijn deden wel iets heel speciaals: zij brachten een bezoek aan het Dolfinarium in Harderwijk.


Met dank aan de ASKO scholen voor de foto’s:

Van boven naar beneden: Mgr. Bekkersschool, Archipel, St. Lidwina, St. Jozefschool Amsterdam, nogmaals Lidwina en Plesmanschool.

Volg jij ons al?

Volg ons op Linkedin

Toon alle afbeeldingen