• Nieuws

Naast dat we er ontzettend veel zin in hadden was het ook best even spannend: een eerste online Banenmarkt. Geen 'live' ontmoeting op een school, maar een eerste kennismaking van achter de laptop. We kijken terug op een zeer geslaagd eerste online kennismaking met tientallen geïnteresseerden en boeiende gesprekken. 

Wederzijdse kennismaking

Opzet van onze Banenmarkt: een eerste wederzijdse kennismaking met elkaar. Wat is ASKO, wat heeft ASKO te bieden en hoe ziet het aanbod van onze scholen eruit? En uiteraard ook: wie ben jij, waar ligt jouw kracht, jouw talent, hoe zou je dat in willen zetten in het onderwijs en naar welke vacature gaat jouw voorkeur uit? Na een korte introductie werden in Break Out Rooms diverse gesprekken gevoerd. Scholen presenteerden zich met hun aanpak, hun concept en hun vacatures. Achteraf gezien vloog de tijd in deze Rooms snel voorbij. Maar de eerste kennismaking is een feit, de eerste contacten zijn gelegd en er zijn ook al eerste vervolgafspraken gemaakt.

Enthousiast? Nieuwsgierig?

Kon jij niet bij onze online Banenmarkt zijn maar ben je wel benieuwd wat we jou te bieden hebben? Bekijk onze scholen en onze vacatures op deze website. Wil je contact met onze recruiter? Maak een afspraak via solliciteren@askoscholen.nl. En wil je meer weten over onze flexibele Talentenpool? Klik dan hier

Bekijk onze openstaande vacatures

ASKO Talentenpool

 

Volg jij ons al?

Volg ons op Linkedin