• Nieuws

Uitnodiging voor School's Out 2, een alternatieve studie-avond.

​School's Out 2 is een alternatieve studie-avond. Een studie-avond die anders is dan andere. Een avond vol muziek, met heerlijk eten, goed volk en een zeer afwisselend programma. Een programma die wordt ingevuld door Martin Bootsma (leraar van het jaar 2011), Roland Schut (eigenaar adviesbureau Vandaag), Rik Spann (musicoloog en begenadigd spreker) en Marco Dekker (schoolleider A.Bekemaschool). Een programma met als thema 'Wees meester/juf en vormgever van jezelf' (Nietzsche).

Binnen het onderwijs hebben velen het gevoel dat ze hun eigenaarschap over hun vak aan het verliezen zijn of al verloren hebben. Verschillende oorzaken worden hiervoor aangewezen.
Echter wij denken dat het zeer goed mogelijk is om ons vak weer terug te claimen. Tijdens deze avond gaan we hierover in gesprek met elkaar en geven we openingen om het eigenaarschap weer te plaatsen waar het hoort, namelijk binnen de school.

Naast het thema heeft School's Out ook als doel om te inspireren, te bemoedigen en om in contact te komen met andere onderwijsliefhebbers. Je kan alleen komen, in een groepje of je komt als team. School's Out is een relatief goedkoop teamuitje waarbij nascholing en team-building wordt gecombineerd.

School's Out is ook een benefiet-avond. Het 'verdiende' geld zal op de rekening worden gestort van de Stichting Ouders A.Bekemaschool. Het geld zal gebruikt worden voor culturele doeleinden en voor ons nieuwe schoolplein.

Kort programma:
17.00 Inloop.
17.30 Start educatief gedeelte. Met Martin Bootsma, Roland Schut en Marco Dekker.
18.30 Eten op de kade.
19.30 Deel 2 educatief gedeelte. Met Roland Schut en Rik Spann.
20.45 Korte pauze.
21.00 Deel 3 educatief programma met Rik Spann en Marco Dekker.
21.45 Einde educatief gedeelte.
22.15/30 Bartel Bartel (alias Prof. Nomad) and Friends.
24.00 DJ Afke.

Kaarten à 35,00 euro zijn te bestellen via leerstijlennl@gmail.com, ovv naam, organisatie en aantal. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging met daarbij de betalingsgegevens. Kaarten graag voor 15 augustus 2014 betalen. 

Volg jij ons al?

Volg ons op Linkedin