• Nieuws

Aanstaande vrijdag vindt de ASKO studiedag voor alle medewerkers plaats. Het thema: ‘De wereld is van iedereen'. Onze vakleerkrachten bewegingsonderwijs volgen tijdens de studiedag een eigen programma. Daam van Geest, coördinator bewegingsonderwijs ASKO & vakleerkracht bewegingsonderwijs, weet meer.

Daam: "De vakleerkrachten bewegingsonderwijs zijn vrijdag wel bij de opening van de studiedag in De Meervaart. Daarna lopen wij in een kwartiertje naar de ALO (Academie voor Lichamelijke Opvoeding). Hier vindt eerst een theorie workshop van de OBM plaats, de ondersteuningsroute Bewegen en Motoriek. De ondersteuningsroute is één van de vijf ambitieplannen die de vakleerkrachten hebben om in 5-10 jaar te realiseren. Tijdens de studiedag is een eerste verdieping in een van deze ambities.

Na een lunch op de ALO volgt een 1,5 uur durende praktijkworkshop met uitdagende spellen (Burner Games), dit zijn coole spellen waarbij alle kinderen succes kunnen verwachten. Daarna lopen de vakleerkrachten weer samen naar De Meervaart om bij de afsluiting en borrel te kunnen zijn.”

Ook werken bij ASKO?

Wil jij onderdeel worden van dit team en bij ons aan de slag gaan als vakleerkracht bewegingsonderwijs? Bekijk dan nu onze vacatures.

Vacatures bewegingsonderwijs

 

Volg jij ons al?

Volg ons op Linkedin