• Nieuws

Straatvoetbalteam op beursvloer


Dinsdag 3 november mochten vier spelers van het straatvoetbalteam van de Dr. Plesmanschool uit Badhoevedorp de directeur en de hoofdredacteur van de Telegraaf assisteren bij de officiële opening van de AEX beurs.


Dit jaar wordt het Amsterdams Straatvoetbal Toernooi voor de 40e keer gespeeld en de Telegraaf is sinds de start hoofdsponsor van dit toernooi. I.v.m. dit 40-jarige jubileum was de Telegraaf uitgenodigd om de beurs te openen. Aangezien Willem Elsnerus, directeur van de Plesmanschool, voor de 28e keer met een team deel neemt was hem gevraagd om samen met een paar spelers de opening bij te wonen.


’s Ochtends vroeg werden de spelers in een luxe taxibus van school opgehaald en naar de beurs gebracht. Daar werden zij in de bestuurskamer ontvangen door de directeur van de beurs. Hij vertelde de spelers wat er zoal op de beurs gebeurde en daarna bracht hij ze naar het balkon boven de beursvloer. Klokslag 9 uur werd er op de gong geslagen en startte de beursdag officieel. Voor de jongens een enorme belevenis. Als aandenken kreeg de Plesmanschool van de directeur van de beurs de officiële “gongslag”foto met het certificaat van de opening.

Volg jij ons al?

Volg ons op Linkedin