• Nieuws

Open dag ASKO scholen 7 oktober 2016

​Op vrijdag 7 oktober 2016 werd op alle ASKO scholen een open dag gehouden voor nieuwe ouders en leerlingen.

Met banners, flyers en posters in de buurt is promotie gemaakt voor de open dag. Op veel ASKO scholen stond de koffie klaar. Leerlingen veelal uit groep 8 leidden de nieuwsgierige ouders en hun kinderen rond in de school.

Op de Achthoek was een heel informatielokaal ingericht met mooi materiaal. Ouders konden zo een goede indruk krijgen van de sfeer en de werkwijze van de school.

Op de Willibrord waren er leuke reacties: 'ik heb geen vragen meer, ik heb al mijn vragen al met de kinderen besproken'.. 'wat een gezellige sfeer hangt hier'... 'fijn dat je zo veel tijd voor ons hebt' ....'Wauw, die plusgroep, had ik dat vroeger maar gehad'...'dat verkeersplein in de onderbouwgroepen, nu snap ik wat OGO is...''

Voor ouders is het duidelijk geworden dat in het onderwijs veel is veranderd ten opzichte van de tijd dat zij zelf nog schoolkinderen waren.

Op de IJsbreker was een hele informatiehoek gewijd aan de kinderboekenweek... ook hier leidden leerlingen de ouders rond.

Kortom: een mooie gelegenheid voor onze scholen zich te presenteren en voor toekomstige ouders om een goede indruk te krijgen van de school.

 

 

Volg jij ons al?

Volg ons op Linkedin