• Nieuws

Dorien Nelisse


Nieuwe voorzitter College van Bestuur ASKO

De Raad van Toezicht van de ASKO is verheugd te kunnen meedelen dat Dorien Nelisse
per 1 februari 2019 is benoemd als nieuwe voorzitter College van Bestuur van de ASKO.


Bij de selectieprocedure heeft de raad nauw samengewerkt met twee zeer betrokken adviescommissies vanuit de ASKO. Eén adviescommissie bestond uit de directeuren O&O en bestuursbureau, samen met vier schoolleiders. De andere adviescommissie bestond uit een vertegenwoordiging van de GMR en twee vertegenwoordigers namens het bestuursbureau.
De Raad dankt beide commissies voor het vertrouwen, de betrokkenheid en de goede samenwerking gedurende de procedure.

Dorien Nelisse
Dorien is een ervaren onderwijsbestuurder met veel contacten in Amsterdam. Ze woont in Amsterdam en voelt zich nauw verbonden met de ontwikkelingen in de stad.


“Ik verheug me erop (weer) te gaan werken in de stad waar ik al meer dan 25 jaar woon en een deel van mijn werkzame leven heb doorgebracht; bij de HvA en bij de gemeente Amsterdam. Na het HBO en het MBO waarvoor ik mij de afgelopen jaren heb ingezet, wil ik nu heel graag met mijn kennis en ervaring aan de slag in het primair onderwijs. Omdat we daar mede de basis leggen voor het leven van onze jeugd. Ik heb ASKO leren kennen als een stabiele en waardengedreven organisatie, geworteld in de Amsterdamse omgeving waar (nieuwe) ontwikkelingen ons allemaal uitdagen ons onderwijs aan te passen en te vernieuwen. Daar levert ASKO met haar scholen een belangrijke bijdrage aan. Ik kijk daarom uit naar de samenwerking met alle betrokkenen binnen en buiten ASKO en met name met al mijn nieuwe collega’s!”


De raad wenst Dorien veel succes met het vervullen van haar opdracht voor de ASKO en kijkt uit naar een duurzame samenwerking.

 

Volg jij ons al?

Volg ons op Linkedin