• In de spotlight

Het derde boekje van Yolanda Hall, leraar ondersteuner en leesspecialist op basisschool De Mijlpaal, verschijnt vandaag. Het heet: ‘Bella geit op zoek naar een sik’.

Yolanda: “De laatste 10 jaar ben ik leesspecialist op de Mijlpaal en begeleid ik veel kinderen met hun leesontwikkeling. Daarbij doe ik veel aan leesbevordering en leesmotivatie bij de leerlingen. Mijn grootste hobby is lezen en verhalen schrijven en illustreren. Ik geef op de Mijlpaal aan groep 3 ook wel eens een workshop over hoe je zelf een boekje kan maken.

Het boek dat vrijdag verschijnt is niet mijn eerste. Mijn eerste boekje heb ik gemaakt en uitgegeven naar aanleiding van een muizenplaag op school: ‘Roeltje Muis op zoek naar kaas’. Het tweede boekje ging over Sil de krokodil die niet zo goed kon zien.

Op 23 april komt er een nieuw boekje uit van mijn pen en penseel: ‘Bella geit op zoek naar een sik’. Bella Geit heeft als enige geit geen sikje en daar wordt zij mee geplaagd. Zij gaat dus op zoek naar een sik. Zal zij dit vinden en wat moet zij daar allemaal voor doen?"

Benieuwd of Bella een sik gaat vinden? Bezoek de website van Boekscout.

Bella Geit

Volg jij ons al?

Volg ons op Linkedin