• Nieuws

Jaarlijks toernooi sportief en vooral gezellig

Bij de ASKO wordt jaarlijks voor alle teams van de scholen een volleybaltoernooi gehouden in Sportcentrum Calland in Amsterdam. Alle scholen kunnen teams afvaardigen, ook de medewerkers van het bestuursbureau hadden dit jaar weer een eigen team. In totaal deden 18 teams mee. Het toernooi is georganiseerd door de ASKO bovenschools coördinator bewegingsonderwijs, Daam van Geest.

Fanatiek maar vooral gezellig
Niet iedereen is een volleybal sterspeler, maar eenmaal in het veld werd op een gezellig-fanatieke manier gevolleybald. Al in de tweede ronde was er een zeer spannende wedstrijd waarbij de Pool nipt van de Catharina won. Waarschijnlijk had het team van de IJsbreker dit kunstje afgekeken, in de derde ronde wonnen ook zij van de Catharina. Gelukkig kon het team van de Catharina daarna wel een overwinning en een gelijk spel pakken.
De Satelliet had dit jaar een sterk team. Ze wonnen in de 4e ronde net van de Avonturijn en ze gingen er uiteindelijk met de 2e prijs vandoor.

De winnaars
In de finale streden de vier sterkste teams om de eerste plaats: De Achthoek, de Mijlpaal , de Satelliet en de IJsbreker. De Mijlpaal won het toernooi en kreeg de bokaal mee. Het volleybaltoernooi is een mooie gelegenheid voor ASKO-collega’s om elkaar op sportieve én gezellige manier ontmoeten.

Volg jij ons al?

Volg ons op Linkedin

Toon alle afbeeldingen