• Nieuws

Weer een groot succes


Donderdagavond 31 maart werd er in het Sportcentrum Caland het jaarlijkse ASKO-volleybaltoernooi gehouden. Er waren 20 deelnemende teams. Dat is een nieuw record.

Voor de Satelliet begon de avond om niet snel te vergeten. Bij aankomst, en al met één been in de kleedkamer, kregen ze te horen dat ze zich helemaal niet hadden ingeschreven. Ze hebben het sportief opgevat en zijn gewoon gebleven om aan te moedigen.

Dit jaar hadden we ook de beschikking over een echte masseur… Het bestuursbureau-team leverde deze namens afdeling financiën; stevige massages op een echte massagetafel. Want na de hele dag werken en dan plotseling volleyballen…kan de kramp onverwacht snel toeslaan.

Een leuk punt van het toernooi is dat sommige scholen heel verrassend uit de bus kunnen komen. De Bron verloor bijvoorbeeld de eerste en tweede wedstrijd erg dik, terwijl ze de derde wedstrijd weer wonnen van de St. Lukas. De St. Lukas had vlak daarvoor weer van het Bovenland kunnen winnen.

Er werd op een gezellig-fanatieke manier gevolleybald. In de vierde ronde was er een spannende wedstrijd waarbij de St. Jozef met 18-17 van de Bekema won. Daarna ging een aantal teams ruiken aan de overwinning. Dit waren de Archipel, de Catharina, de Achthoek, de Avonturijn en de IJsbreker. Ze hadden nog geen enkele keer verloren en dan gaat het puntensaldo meetellen. Hiervan had de Archipel de grootste hoeveelheid…tot dan. Helaas voor hen verloren ze in de laatste ronde van de Catharina. De IJsbreker had uiteindelijk het grootste puntensaldo (1 punt meer dan de Achthoek) en waren de winnaars van de avond. De verdiende bokaal zal voor het eerst een mooi plekje op hun school krijgen.

Volg jij ons al?

Volg ons op Linkedin

Toon alle afbeeldingen