• Nieuws

Invalpools zijn leeg of bijna leeg terwijl het schooljaar nog maar net begonnen is... Maar niet onze eigen ASKO invalpool! Bij de ASKO Talentenpool ben je geen nummer, er is aandacht voor persoonlijke voorkeur en ontwikkeling. Tweemaal per jaar komen al onze Talentenpoolers (eigen ASKO invallers) samen. Als altijd resulteerde de samenkomst, onder leiding van Astrid ter Meulen in een inspirerend, leerzaam en zeker ook gezellig samenzijn op het ASKO bestuursbureau.

Als Talentenpooler werk je op verschillende scholen. Het is fijn om elkaar zo toch te kunnen ontmoeten en bijvoorbeeld vragen te kunnen stellen aan poolbeheerder Astrid Hoeksma, en ervaringen te delen met collega's. Er werd ook gesproken over de persoonlijke ontwikkeling. Zo werd de PAS (Persoonlijke Afspraken Set) van eenieder onder de loep genomen en stelden ook de nieuwe Talentenpoolers hun PAS samen.

Talentenpoolers zijn in dienst bij ASKO en hebben dus, net als hun collega’s, de mogelijkheid om een opleiding te volgen. Tijdens deze eerste samenkomst in het nieuwe schooljaar gaf Lisette Hulsbergen, zelf Talentenpooler, een presentatie over de mogelijkheid om via beelden door haar didactisch gecoacht te kunnen worden. Een mogelijkheid waar meerdere collega's aangaven graag gebruik van te willen maken!

Natuurlijk werd de bijeenkomst afgesloten met een hapje, drankje en presentje. Het bleef nog lang gezellig op het ASKO bestuursbureau!

ASKO Talentenpool

Wil je meer weten over onze Talentenpool? Klik dan op onderstaande button.

Over de ASKO Talentenpool

Toon alle afbeeldingen

Volg jij ons al?

Volg ons op Linkedin